RSS Feed

حمص بطحينه

حمص بطحينه

المقادير :

علبة حمص أو الطازج من بياع النخي والباجلا

2 م ك لبنة كي دي دي

م ك طحينه

قليل عصير ليمون

رشة ملح

ربع م ص بيكربونات الصوديوم

مكعب ثلج

الطريقة :

تخلط المقادير السابقة ماعدا البيكربونلت والثلج لمدة عشردقائق

بعدها يضاف للخليط البيكربونات والثلج ويخلط بالملعقة

عند التقديم يزين بزيت زيتن بكر وصماغ أو بابريكا وبقدونس مفروم

الطريقة

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: